Intentie In Beweging
Mindfulness training & Qigong Training 

Balans voor Lichaam en Geest  

Mindfulness training, locatie De Achthoek, Raam 801a te Uden


De 8- weekse Mindfulnesstraining start weer in het najaar van 2023, op maandagavond. 

Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op met 06-44055592.


Mindwalk, 7 keer op dinsdagochtend 9.30u, een wandeling in de bossen van ongeveer een uur met oefeningen uit mindfulness en positieve psychologie. De Mindwalk leert over de beginselen van spanning- en stress regulatie, de natuurpsychologie en kracht van zacht en eenvoudig bewegen. En is ook nog eens een heerlijk moment in de week.  Geef je op via 06-440 555 92.


Exclusie criteria

Je kan helaas hier niet terecht voor mindfulness training in geval van verslavingsproblemen, psychotische klachten en/of crisissituaties. Ook leert de ervaring dat in een periode van verhuizing of scheiding, ziekenhuisopnames de training vaak te intensief is om te volgen. Zhineng Qigong beginnersgroep (Level 1)

Wat gaan we doen: In deze beginnerslessen (Level 1) leer je stapsgewijs de Lift Qi Up, Pour Q Down methode aan, de basisoefening in de Zhineng Qigong. We staan stil bij energieleer van het lichaam, volgens de Chinese geneeswijzen en je leert hoe de oefeningen bijdragen tot meer gezondheid, innerlijke kracht en ontspanning. Zhineng Qigong oefeningen zijn eenvoudig, rustig en maar op hun eigen wijze uitdagend. Ze dragen bij tot een goed contact met je lichaam, souplesse, en een gefocuste geest. Door het werken met intentie en visualisatie, balans tussen lichaam en geest, ondersteunen deze lessen psychologische veranderprocessen. Zhineng Qigong werd ontwikkeld door Dr. Pang MIng, en combineert diverse werkzame technieken uit de verschillende Qigong stromingen.
Wanneer: Maandagavond 
Kosten: De kosten zijn 12,50 per les.
De lessen worden gegeven door Christianne Joosten, Zhineng Qigong trainer bij Intentie In Beweging.
Wees Welkom! Hun Yuan Ling Tong!