Intentie In Beweging
Mindfulness & Natuur - Hartcoherentie - Zhineg Qigong


Welkom bij Intentie in Beweging - training door Christianne Joosten


Mindfulness Training

Hartcoherentie training

Zhineng Qigong

 

Wat is jouw intentie? Meer ontspanning,
meer acceptatie, kracht? Veerkracht? Meer focus? 
Meer vriendelijkheid? Meer plezier? 
Binnen je grenzen blijven? Soeplesse?
Inspelen op veranderingen? 


Mindfulness training

In het leren van Mindfulness leer je ontspannen, breng je je aandacht naar het hier en nu, stopt het gepieker over verleden of toekomst, en oefen je in acceptatie van wat niet lukt of kan of los moet/wil laten.
Via korte en langere oefeningen leer je om anders, vriendelijker in het dagelijks leven te staan en met een andere blik naar je dagelijks leven te kijken. Verfrissend en verhelderend.De volgende 8 weekse Mindfulness training start in Uden, Bosveld 801a, op maandagavond 7 maart 2022, van 19.45-21.45u. De kosten zijn 295 euro per deelnemer. Neem contact op als je graag mee wil doen met deze training. 


Christianne geeft sinds 2012 Mindfulness Trainingen in groepen en individueel en is aangesloten bij de VVM. 


Hartcoherentie Training

In deze individuele biofeedback training, ookwel HRV of heart rate variability trainin genoemd, leer je via ademontspanning spanning en stress opvangen. De mate van ontspanning maken we zichtbaar via een infrarood sensor die op je vinger of oor geplaatst wordt. Je leert hoe je de adem kan gebruiken om jezelf tot ontspanning te brengen en moeilijke situaties op te vangen, bijv. op het werk, thuis, in de omgang met moeilijke gesprekken. Ook leer hoe deze techniek je helpt om je emoties te verwerken.  In dit programma oefen je liefst dagelijks ongeveer 7 minuten per dag tot een ontspannen adem te komen. De basis voor meer veerkracht en ontspanning.  


 


In het intake gesprek bekijken we samen de mogelijkheden van coaching of training en of je bij deze praktijk op het juiste adres bent. 

Individuele gesprekken o.b.v. Mindfulness
In individuele gesprekken staan we op basis van Mindfulness stil bij wat er in jouw leven speelt en leeft. Daarbij kan de aanleiding verschillend zijn; Rouw en Verlies, Pijn of lichamelijke beperking, moeilijke levensomstandigheden. Door stil te staan bij wat het lichaam je vertelt, emotie ruimte te geven, te observeren, en aandachtig te zijn voor het hier en nu, je draagkracht te verkennen, kan het verhaal tot leven komen en kan er verandering komen. Neem contact voor meer informatie en om af te stemmen of deze aanpak bij je huidige vraag past.